Cum cumpar

1. Creaza un cont nou, accesand sectiunea CONTUL MEU / MEMBRU NOU. Completeaza campurile cerute si vei fi anuntat prin email pentru confirmarea contului creat.

2. Alegeti produsul dorit , faceti click pe simbolul "ADAUGA IN COS" si produsul va ajunge in cosul de cumparaturi. Imediat dupa incheierea unei sesiuni de cumparaturi veti primi pe email un aviz cu produsele comandate, generat automat de sistem.

3. Finalizarea comenzii:

    Imediat dupa incheierea sesiuni de cumparaturi plaseaza comanda accesand butonul "FINALIZARE COMANDA".
    Pentru a trimite comanda trebuie sa fii autentificat.
    Completeaza campurile necesare privind datele pentru facturare, adresa de livrare si modul de plata, apoi trimite comanda.
    Vei primi pe email un aviz privind receptionarea comenzii si in cel mai scurt timp vei fi contactat de un reprezentant de vanzari pentru a confirma comanda plasata.
    La ultimul pas vei avea posibilitatea sa adaugi cateva comentarii suplimentare la comanda. Poti preciza de asemenea daca doresti un anumit interval orar de livrare.

4. Cum platesc?

Plata se poate face:

    prin ordin de plata / virament bancar (pentru clienti persoane fizice si juridice);
    prin numerar, in avans sau la livrarea produselor;
    prin ramburs pentru livrarea produselor in tara prin URGENT CURIER;
    plata ONLINE CU CARDUL;
    se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina.

Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

    Pentru plata online cu cardul nu se percepe nici un comision suplimentar pentru tranzactii.
    Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, pompe-espa.ro foloseste solutia de plata mobilPayâ„¢.
    Siguranta la tranzactionare prin procesare 3D Secure.

http://static.kaldura.ro/image/mobilpay.jpg

Pentru a folosi aceasta metoda de plata, nu este necesar sa te inregistrezi in magazin, singura conditie fiind sa ai un card valabil si suficienti bani in cont pentru a acoperi contravaloarea produselor pe care doresti sa le achizitionezi.

Magazinul pompe-espa.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

* - pentru plata in avans , ordin de plata sau virament bancar, termenul de livrare se considera de la momentul intrarii platii in contul SC MARICON SERVICII INSTALATII SRL

5. Livrarea

Livrarea comenzii pentru produsele aflate in stoc se face intr-un interval de 24 de ore, iar pentru produsele "PE BAZA DE COMANDA " termenul de  livrarea se transmite telefonic sau in cadrul ofertei scrise.