Espa

ESPA este o companie specializata in proiectare, producere, distribuire și  inovare  în domeniul pompelor , sistemelor  și echipamentelor  de managementul apei  pentru uz casnic și sectorul rezidențial.

Pentru o jumătate de secol, compania noastra a fost recunoscută pentru inovare constantă, servicii , calitatea produselor sale și apropierea de client într-un context internațional extrem de competitiv.

Imbunatatirea permanenta este o valoare fundamentală.

Pentru a realiza acest lucru, în compania ESPA avem un lanț de valori bazat pe resursele noastre umane, responsabilitatea socială a corporatiei  și satisfactia clienților, precum și o definire strategica bazata pe dezvoltarea și inovatia  produselor impreuna cu permanenta adăugare de game noi care sa intruneasca  nevoile si provocarile  prezente si viitoare .

 

Inovatia și cercetarea  ESPA sunt fundamentale  în atingerea  excelentei ceruta de piata și în oferirea de produse inovative , care intrunesc  cerintele  actuale ale clientilor care au nevoie de echipament tehnologic eficient care să garanteze utilizarea durabilă a resurselor de energie.

 

ESPA pune la dispozitia dumneavoastra  intreaga sa organizatie si experienta , afland , producand si oferindu-va consiliere , conform nevoilor dumneavoastra . Echipa ESPA in numar de peste 600 de oameni , toți calificați profesional  si  implicati , ofera servicii rapide clientilor sai  la nivel global .